понеділок, 08 червня 2009 10:27

"Мілевський заробив пенальті" - хорватський експерт

"Мілевський заробив пенальті" - хорватський експерт

Після того, як норвезький арбітр Тер"є Хауге не вказав на "точку" в моменті з "фолом" на Даріо Срна, піднявся великий шум. Але хорватський експерт у сфері суддівства Матейя Бешан вважає, що Хауге в цьому епізоді має рацію, на відміну від того, який мав місце на 17-ій хвилині...

- Взагалі кажучи, Хауге відсудив дуже добре, - говорить Бешан в інтерв"ю 24sata. - Гра була непростою для арбітражу - близько 50-ти ігрових фолів. Показано 5 жовтих карток, а можна було дати навіть більше - наприклад, Назаренку за порушення проти Праньїча.

Але на думку експерта, пара епізодів вимагає окремої уваги. Перший з них - момент на 17-ій хвилині, коли Йосип Шимунич притримав Мілевського в штрафній, але свисток Хауге промовчав.

- Це був класичний "прихват", - резюмував Бешан, подивившись відеоповтор. - Шимунич обхопив двома руками українського форварда, так що тут потрібно було давати пенальті.

А ось з жовтою карткою для Даріо Срна за симуляцію Хауге вчинив вірно.

- Нам не пощастило, якщо можна так висловитися, що Хауге знаходився в тому моменті на ідеальній позиції, - вважає Бешан. - Нога українського захисника була статична, і це Срна за неї зачепився. Отже пенальті не було.

Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Мілевський заробив пенальті" - хорватський експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути