понеділок, 08 червня 2009 11:52

Хорватська преса назвала матч з Україною "нічним кошмаром"

Хорватська преса назвала матч з Україною "нічним кошмаром"

Вашій увазі пропонується огляд хорватської преси стосовно матчу збірних Хорватії і України (2:2).

Jutarnji List

Збірна Хорватії втратила вже сім очок в поточному відбірному циклі, зігравши лише внічию 2:2 із збірною України. Хорвати зуміли відігратися, пропустивши в другому таймі, а під завісу матчу двічі потрапляли в штангу. На жаль, вдалося здобути лише очко.

Тактику Білича напередодні поєдинку розгадали не тільки хорватські журналісти, але і наставник збірної України Михайличенко. Він зрозумів, що ставка у нас буде зроблена на фланги. Тому в запасі залишився "вільний художник" Воронін, а на поле вийшли гравці, які не гидували оборонними діями. Результат? Півгодини гри домінування збірної України, під час якого наші футболісти сиділи глибоко на своїй половині.

Vecernji List

Матч почався так, як і мріяти ніхто не міг. Пізніше він перетворився на нічний кошмар. Перший тайм виявився одним з гірших відрізком гри хорватської збірної ери Білича, а Суркіс у ВІП-ложі із задоволенням спостерігав за перетворенням дружини Михайличенка.

Хорватія втратила п"ять очок вдома і два в Харкові, які були на тарілочці. Зараз їх компенсувати буде нелегко.

Index

Українці заслужено взяли очко на "Максимірі", а ми повинні бути щасливі, що все закінчилося не гірше. Нічия, можливо, і не такий поганий результат, але він створює команді Білича багато проблем. До кінця відбору збірної Хорватії потрібно здобути на одне очко більше українців. А календар у нас важчий (виїзний матч з Англією, Україна ж їх прийматиме вдома).

Багато залежатиме як від матчу Білорусь - Україна, так і від наших протистоянь із збірною Білорусі, де ми не можемо допустити помилки. Врятувати може перемога на "Вемблі", але це практично нереально.

Novi List

Після матчу Білич і компанія можуть нарікати на те, що їм не пощастило, але у головного тренера збірної для початку потрібного запитати, чому в одному з найбільш важливих поєдинків його кар"єри збірна відіграла настільки слабо. Особливо в першому таймі.

Вперше в ері Білича "Максимір" проводжав команду на перерву свистом. І це невипадкове.

Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «Хорватська преса назвала матч з Україною "нічним кошмаром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути