середа, 04 липня 2007 20:43

В Кубку Інтертото зіграли "договірняк"

Після матчу Кубка Інтертото між естонським ТФМК і фінською "Хонкою" з Еспоо, що закінчився перемогою скандінавського клубу з рахунком 4:2, фінська газета "Iltalehti" припустила, що на результат зустрічі вплинули великі ставки в букмекерських конторах, повідомляє www.championat.ru.

Сума ставок на підсумок зустрічі склала ? 1,5 млн. при середньому показнику в декілька десятків тисяч євро. Причому, за даними газети, в британській конторі "Betfair"ставки робилися і після падіння коефіцієнта "Хонки" з 2,5 до 1,5 (зазвичай коефіцієнти підвищуються і падають за раз на одну десяту).

- Це складний юридичний казус, і за відсутності конкретних доказових матеріалів неможливо когось звинувачувати, – висловився із цього приводу президент Естонського футбольного союзу Айвар Похлак, признавшись, що дізнався про можливу змову за шість годинин до початку гри.

Керівник клубу ТФМК і віце-президент ЕФС Петро Седін заявив щодо цих звинувачень наступне:

- Мені відомо, що деякі букмекерські контори виключили цю гру з своїх програм – ставки виявилися неприродно високими. Якщо вдасться довести, що підозри дійсні, ми передамо справу в поліцію. Але за відсутності конкретних доказів що-небудь зробити неможливо.

Зараз ви читаєте новину «В Кубку Інтертото зіграли "договірняк"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути