неділя, 05 червня 2011 13:44

В Аргентині хулігани обстріляли вболівальників і поліцейських

В Аргентині хулігани обстріляли вболівальників і поліцейських

Матч чемпіонату Аргентини між "Ньюелл'с Олд Бойз" і "Сан-Лоренсо" був відкладений через інцидент в Росаріо, що передував зустрічі.

Хулігани на мотоциклі завдали від 10 до 12 пострілів по фанатах одного з угрупувань "Ньюелл'с Олд Бойз" і поліцейських, при цьому співробітник правопорядку Максімо Алегрі був поранений в сідницю. Його життю ніщо не загрожує, повідомляє Reuters.

Це вже втретє скасовують матч через заворушення в нинішній Клаусурі (весняному чемпіонаті). Зустріч між "Велес Сарсфілд" і "Сан Лоренсо" зупинили всього за сім хвилин після початку через зіткнення фанатів, що завершилися смертю однієї людини.

Матч дограли через місяць. А за два тижні до цього через сутички на трибунах на 32-й хвилині був припинений матч між "Естудіантесом" та "Ураканом". Залишок зустрічі дограли при порожніх трибунах.

Примітним в епідемії насильства на трибунах Аргентини є той факт, що зіткнення відбуваються не тільки між принциповими опонентами, але і між угрупованнями одних команд. 

Зараз ви читаєте новину «В Аргентині хулігани обстріляли вболівальників і поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути