Ексклюзиви
субота, 26 грудня 2015 12:33

В Алієва закінчився контракт з "Рухом"

В Алієва закінчився контракт з "Рухом"
Олександр Алієв

Екс-півзахисник "Динамо" Олександр Алієв поки не знає, де продовжить свою кар'єру. За словами 30-річного українця, який народився у російському Хабаровську, на даний момент у нього немає конкретних пропозицій від клубів.

Нагадаємо, що останнім часом хавбек виступав за "Рух" з Винників, проте вчора його домовленість про співпрацю з командою завершилася.

"Якщо "Рух" запросить ще раз, якщо не буде ніяких пропозицій від інших клубів, то із задоволенням розгляну його пропозицію. Чому ні, - сказав Алієв в ефірі телеканалу "Футбол". - У мене була домовленість, що я дограю в "Русі" до кінця чемпіонату, допоможу їм, потренуюсь і все. Поки у нас була така домовленість. Ні контракту, жодних інших документів ми не укладали.

Що стосується запрошень з інших команд, то конкретики поки ніякої немає. Тим більше, що недавно закінчилися чемпіонати, всі пішли у відпустку. Є агенти, які займаються цим питанням і потім будуть пропонувати мені варіанти".

Зараз ви читаєте новину «В Алієва закінчився контракт з "Рухом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути