понеділок, 13 липня 2009 17:41

Ющенко виступає за перегляд програми підготовки до ЄВРО-2012

Ющенко виступає за перегляд програми підготовки до ЄВРО-2012

Прес-секретар Президента України Ірина Ваннікова заявила, що Віктор Ющенко виступає за перегляд програми підготовки до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

"Президент особливо наголосив, що після прийняття рішення УЄФА про визначення чотирьох міст України, які потенційно можуть приймати Євро-2012, потрібно переглянути програму підготовки цих міст до Євро-2012", - сказала вона.

Ваннікова зазначила, що перегляду потребують не тільки програми, які стосуються будівництва спортивних споруд, але й програми, які стосуються дорожнього будівництва.

Також вона повідомила, що Ющенко вкотре висловив занепокоєння станом фінансування підготовки до Євро-2012, зазначивши, що із запланованих на 2009 рік 7,2 млрд. гривень на даний момент виділено лише 5%.

Ющенко зазначив необхідність якнайшвидшого визначення джерел фінансування, які були б реальними і, водночас, не призвели до дестабілізації курсу гривні та зростання цін.

Раніше Президент України Віктор Ющенко звинуватив уряд у фактичному зриві фінансування робіт з підготовки країни до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

За матеріалами Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «Ющенко виступає за перегляд програми підготовки до ЄВРО-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути