понеділок, 13 липня 2009 13:57

Євро-2012. В Харків їдуть ревізори з УЄФА

Євро-2012. В Харків їдуть ревізори з УЄФА

13-14 липня представники Департаменту УЄФА з організації чемпіонатів Європи відвідають Харків з метою контролю виконання вимог до інфраструктури та прилеглої території стадіонів на час проведення Євро-2012.

За словами заступника міського голови - директора Департаменту з питань підготовки та проведення фінального турніру чемпіонату Європи з футболу 2012 року та спорту Віктора Христоєва, це буде робочий візит, який надасть змогу черговий раз звірити виконання вимог УЄФА до стадіонів, провести огляд стадіону та прилеглої до КП ОСК "Металіст" території.

В ході робочої зустрічі будуть обговорені питання, підняті за підсумками засідання виконавчого комітету УЄФА в Бухаресті та викладені президентом УЄФА Мішелем Платіні у листі на адресу мера Харкова Михайла Добкіна.

Контрольний термін, який встановив УЄФА перед місцевими органами влади та ФК "Металіст" з вирішення більшості проблем, визначених у звітах за результатами огляду проектів стадіону, закінчується 31 серпня 2009 року. До цього часу УЄФА хоче отримати достатні докази того, що більшість проблем вирішено та знаходиться в полі зору організаторів реалізації проекту.

За матеріалами Чемпіон

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. В Харків їдуть ревізори з УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути