понеділок, 13 липня 2009 11:02

Васюник пообіцяв чотири сучасних аеропорти до кінця 2011 року

Васюник пообіцяв чотири сучасних аеропорти до кінця 2011 року

Україна завдяки ЄВРО-2012 отримає до кінця 2011 року чотири сучасних аеропорти європейського рівня. У цьому запевнив Віце-прем"єр-міністр України Іван Васюник під час свого виступу на третьому засіданні Українсько-Польського Комітету у справах підготовки та проведення Євро -2012 під головуванням Прем"єр-міністрів.

Іван Васюник підкреслив, що на сьогодні Урядова команда практично на завершальній стадії формування остаточних проектів розвитку аеропортів, і до 31 липня, так, як і вимагає УЄФА, надасть від імені Уряду та приймаючих міст повні гарантії щодо фінансового забезпечення та реалізації цих проектів, включно із будівництвом смуг.

Також Віце-прем"єр повідомив, що вже на 75 % готова злітно-посадкова смуга Донецького аеропорту, у Харкові почнуть будувати смугу в кінці цього місяця, у Львові триває будівництво. А з кінця вересня почнеться будівництво і реконструкція двох термінальних комплексів Львова і Донецька.

Водночас урядовець повідомив, що уряд відкоригував плани розвитку сітки українських автомобільних доріг та залізничного сполучення.

Зокрема, для покращення внутрішнього міського сполучення загалом у приймаючих містах буде закуплено близько 200 трамвайних вагонів і 327 тролейбусів.

За матеріалами Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Васюник пообіцяв чотири сучасних аеропорти до кінця 2011 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути