вівторок, 22 вересня 2009 11:54

Україну відвідає Кубок світу з футболу

Україну відвідає Кубок світу з футболу

21 вересня Кубок світу з футболу вирушив зі штаб-квартири ФІФА у Швейцарії в світове турне. До кінця 2009 року він відвідає 53 країни Чорного континенту, який вперше буде приймати Чемпіонат світу. А вже в новому році золотий кубок об"їде весь світ.

Подібний захід проводився і перед ЧС-2006. Але тоді трофей відвідав тільки 29 країн, подолавши дистанцію у 102 570 км. Зараз його побачать аж у 86 державах, а шлях складе 134 017 км.

Кубок прибуде в Донецьк вдень 22 березня із Санкт-Петербургу в супроводі двох десятків людей. 23-го березня його покажуть вихованцям дитячих будинків. На наступний день - всім бажаючим. Місце поки не визначено. Як і в 2006-му році в Києві, відвідувачам покажуть також об"ємний ролик (3D).

Повідомляється, що всіх відвідувачів безкоштовно сфотографують із трофеєм, а на виході віддадуть роздруковане фото. Також повідомлять адресу в інтернеті, де фото буде викладено. Ще один подарунок - календар із розкладом чемпіонату світу-2010.

Нагадаємо, що збірна України все ще має шанси потрапити на ЧС-2010. Для цього нашим футболістам необхідно перемагати збірну Англії 10 жовтня. А далі потрібно перемагати у стикових матчах, що відбудуться у листопаді.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Україну відвідає Кубок світу з футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути