понеділок, 15 квітня 2019 09:31

Українського тренера довічно дискваліфікують через участь у договірних матчах

Українського тренера довічно дискваліфікують через участь у договірних матчах
Олександр Севідов. Фото: офіційний сайт " Маріуполя"

За інформацією ведучого програми "Великий футбол" Олександра Денисова, відомий український тренер Олександр Севідов може бути довічно відстороненим від ведення футбольної діяльності. Причиною тому — організація та участь у договірних матчах.

Севідов, останнім місцем роботи якого в Україні був ПФК "Суми", де він обіймав посаду консультанта головного тренера, разом із президентом сумського клубу Ростиславом Козарем звинувачується в проведенні махінацій, пов'язаних із підкупом арбітрів або суперників, ставками на фіксовані результати у матчах за участю ПФК "Суми". Найближчим часом повинні бути офіційно оприлюднені результати розслідувань у цій справі.

"Важливо додати, що зараз Олександр Севідов працює головним тренером болгарської "Вереї". Власник клубу Ерік Мао відомий як "король договірних матчів". Останнім часом ця болгарська команда дивним образам була тісно пов'язана з букмекерських бізнесом. Звичайно, я ні в чому не звинувачую Севідова, але болгарська "Верея" є частиною нечистих схем", — заявив Франческо Баранка у коментарі "Великому футболу".

Раніше Sport Arena повідомляла, що Севідова можуть дискваліфікувати на 5 років. Також дискваліфікації отримали футболісти Руслан Кисіль, Максим Марусич і Сергій Гаращенков. Останній, між іншим, зараз грає за ПФК "Суми".

Нещодавно з'явилася інформація про зняття ПФК "Суми" з розіграшу Першої ліги і позбавлення клубу професійного статусу. Незважаючи на це, минулої п'ятниці сумська команда з'їздила на виїзд до "Дніпра-1" і програла із рахунком 0: 7.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонсека пообіцяв подарувати Вернидубу пляшку портвейну

Нагадаємо, поєдинок "Маріуполь" – "Гіріник-Спорт" відбувся 14 листопада 2016-го. Очільник Комітету етики та чесної гри ФФУ Франческо Баранка назвав цей матч договірним.

Зараз ви читаєте новину «Українського тренера довічно дискваліфікують через участь у договірних матчах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути