середа, 13 лютого 2019 14:30

Українській біатлоніст завоював бронзу на юнацькому олімпійському фестивалі

Українській біатлоніст завоював бронзу на юнацькому олімпійському фестивалі
Степан Кінаш здобув бронзову нагороду на юнацькому олімпійському фестивалі

Сьогодні в Боснії та Герцеговині в рамках зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю молоді спортсмени змагаються в індивідуальній гонці. Одному з українців вдалось здобути медаль - бронзу взяв Степан Кінаш.

"Сергій Кришталь першим з українських юнаків вийшов на дистанцію. На перших трьох вогневих рубежах він допустив сумарно два промахи, а ось заключна стійка підвела - ще плюс три.

Максим Заровний і Арсен Бочок стартували один за одним. Але далі індивідуальна гонка для них склалася по-різному. Максим на першій же стрільбі лежачи чотири рази промахнувся і на високі місця вже далі не претендував. Підсумкових 12 промахів - це занадто багато. Арсен провів гонку більш рівно, поступово піднімаючись вище в протоколі. Як результат - місце в ТОП-30.

Степан Кінаш після третьої стрільби вирвався в лідери гонки, маючи до того моменту лише одиничку в графі промахів. На останньому рубежі Степан не дозволив собі помилитися і подарував надії на медаль. Хвилююче очікування... Але в підсумку БРОНЗА в українського спортсмена! Чудовий подарунок самому собі на сімнадцять років, які він недавно зустрів (5 лютого).

Вище Кінаша в фінішному протоколі опинилися два німця, Ханс Кьолльнер і Беньямін Ерік Менц. При аналогічній стрільбі з одним промахом Ханс випередив більш ніж на хвилину свого колегу по команді і на півтори хвилини - Степана Кінаша", - повідомляє biathlon.com.ua.

Індивідуальна гонка. Юнаки.
1. Ханс Кьолльнер (0+0+1+0) 42:47,3
2. Беньямін Ерік Менц (1+0+0+0) +1:11,8
3. Степан Кінаш (0+1+0+0) +1:29,0
...
27. Арсен Бочок (1+2+0+2) +6:06,6
42. Сергій Кришталь (1+1+0+3) +7:46,1
63. Максим Заровний (4+2+3+3) +10:51,1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капітан збірної України з біатлону може пропустити чемпіонат світу

Завтра стартує восьмий етап Кубка світу з біатлону в американському Солт-Лейк-Сіті. О 20:15 за київським часом відбудеться спринтерська гонка жінок. Варто зазначити, що Україна, як і більшість інших країн на цей етап взяла резервний склад, оскільки основні біатлоністи готуються до чемпіонатів Європи та світу.

Зараз ви читаєте новину «Українській біатлоніст завоював бронзу на юнацькому олімпійському фестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути