пʼятниця, 09 жовтня 2009 14:35

Українська Прем"єр-ліга зробила крок у Європу

Українська Прем"єр-ліга зробила крок у Європу

Рада директорів Асоціації європейських професіональних футбольних ліг (ЄПФЛ) ухвалила вступ української Прем"єр-ліги до своїх лав. Заявка УПЛ була погоджена на засіданні Ради директорів Асоціації, яке днями мало місце у Лондоні. До остаточного приєднання залишається формальний крок − затвердження членства на Генеральній Асамблеї ЄПФЛ, що відбудеться 29-30 жовтня у місті Флоренція (Італія).

− Вступ до ЄПФЛ, − зазначив президент Прем"єр-ліги Віталій Данілов, − буде великим кроком уперед в нашій діяльності. Перебування у рядах цієї організації дозволить Прем"єр-лізі системно вивчати досвід провідних європейських професіональних ліг, поринути у роботу зсередини. Вже найближчим часом я планую здійснити робочий візит до Лондона для вивчення роботи англійської Прем"єр-ліги. Там у мене відбудуться зустрічі із головою АПЛ та ЄПФЛ Девідом Річардсом, маркетинговим директором ліги Річардом Мастерсом та медіа-директором Філом Лайнсом. Інші керівники української ПЛ вже цієї осені ознайомляться з роботою колег з Росії та Польщі. Для нас це хороший досвід та інвестиція в розвиток українського футболу.

ЄПФЛ створена у 2005 році і працює над налагодженням співпраці та встановленням дружніх стосунків між провідними профі-лігами Європи, серед яких англійська, іспанська, італійська, німецька, французька тощо.

За матеріалами Прем"єр-ліга

Зараз ви читаєте новину «Українська Прем"єр-ліга зробила крок у Європу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути