середа, 16 вересня 2009 19:18

24 вересня відбудуться перевибори президента Прем"єр-ліги

24 вересня відбудуться перевибори президента Прем"єр-ліги

Напередодні в одному з київських готелів за закритими дверима і без розголосу відбулася зустріч президентів і власників 11-ти українських клубів - учасників Прем"єр-ліги. Не дивлячись на запрошення, були відсутні представники п"яти "опозиційних" клубів - "Дніпра", "Металіста", "Арсенала", "Кривбаса" і "Динамо".

Обговорювалася конфліктна ситуація навколо Прем"єр-ліги. Результатом стало рішення на наступних Загальних зборах засновників ПЛ, яке призначене на 24 вересня, затвердити внесення необхідних змін ФФУ до Статуту об"єднання клубів. Окрім цього, за словами Президента Прем"єр-ліги Віталія Данилова, на зборах можуть відбутися перевибори глави УПЛ. Віталій Данилов до них готовий.

- Одинадцять клубів готові почати все з початку, з перевиборів. Не дивлячись на той негатив, який ллється на мене в ЗМІ останні місяці, я не роблю ніяких контрвипадів. Я чудово розумію, що повинен не захищати власні амбіції, а консолідувати всі сторони. Готовий ще раз підтвердити - я не боюся нових виборів і готовий на них йти. Якщо в "опозиціонерів" є свій кандидат, то хай висувають, будуть перевибори і таким чином ми повинні вийти з безвиході, - підкреслив президент Прем"єр-ліги на прес-конференції, присвяченій зустрічі власників клубів.

За матерыалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «24 вересня відбудуться перевибори президента Прем"єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути