четвер, 08 жовтня 2009 12:55

Президента Прем"єр-ліги оберуть в листопаді

Президента Прем"єр-ліги оберуть в листопаді

Нові вибори президента української футбольної Прем"єр-ліги відбудуться в середині листопада. Про це заявив діючий керівник об"єднання футбольних клубів Віталій Данилов.

"Згідно Статуту, ми повинні попередити всі клуби про дату виборів за 21 день до їх проведення. Плануємо зробити відповідне оголошення вже наступного тижня. Швидше за все, вибори відбудуться в середині листопада", - сказав В.Данилов, якого цитує прес-служба Прем"єр-ліги.

За його словами, визначаючи дату, слід врахувати календар футбольних подій, надати час кандидатам в Президенти ПЛ для якісної розробки їх програм.

Також В.Данилов прокоментував нові зміни в статуті організації. "Тепер в Загальних зборах можуть брати участь не тільки власники футбольних клубів, але і уповноважені належним чином представники. По-друге, жорсткіше були прописані норми передачі клубами частини телевізійних і комерційних прав в єдиний пул, організований ПЛ.

І, звичайно, були усунені деякі юридичні суперечності. Спеціально створена Прем"єр-лігою робоча група, в яку ввійшли і представники клубів, тривалий час працювала над пакетом змін в Статут ПЛ. Кожен свій крок ми погоджували з Федерацією футболу України, яка надала нам необхідну допомогу і, насамперед, хочу подякувати за це виконавчого директора федерації Олександра Бандурка і віце-президента ФФУ Анатолія Біденка", - відзначив президент Прем"єр-ліги.

За матеріалами Liga.Net

Зараз ви читаєте новину «Президента Прем"єр-ліги оберуть в листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути