пʼятниця, 10 липня 2009 19:17

ФФУ визнала вибори президента Прем"єр-ліги нелегітимними

ФФУ визнала вибори президента Прем"єр-ліги нелегітимними

Статут української Прем"єр-ліги повинен бути змінений в 30-денний термін. Такої позиції дотримується представники Федерації футболу України під час екстреного засідання Виконкому ФФУ.

У федерації вважають, що якщо раніше було прописано, що президент української Прем"єр-ліги повинен обиратися тільки власниками клубів, то вибори Віталія Данилова на цей пост не є легітимними. Хоча мова про перевибори не йшла - це малося на увазі само-собой. Прем"єр-ліга зобов"язана провести нові збори власників і президентів клубів для ухвалення змін в Статут і перереєстрації організації професійних клубів.

Нещодавно вибраний президент ПЛ Віталій Данилов на заході в Будинку футболу не був присутній, за що був неодноразово підданий обструкції. Також відсутній і віце-президент ФФУ Ігор Коломойський, який і подав до суду на Прем"єр-лігу. У нього поважна причина - мільярдер отруївся і потрапив до лікарні.

Засідання Виконкому ФФУ триває.

За матеріалами Терикон

Зараз ви читаєте новину «ФФУ визнала вибори президента Прем"єр-ліги нелегітимними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути