четвер, 02 липня 2009 12:03

"Якщо Суркісу і Коломойському не подобається Данилов, то треба було голосувати проти мене"

"Якщо Суркісу і Коломойському не подобається Данилов, то треба було голосувати проти мене"

Президент української прем"єр-ліги Віталій Данилов прокоментував своє переобрання на цей пост.

"Була боротьба за пост президента, хтось виграв, хтось програв. Я вважаю, що переможеного немає, переміг український футбол. Є прем"єр-ліга, вона показує свою спроможність. А бажання деяких людей, які не дуже хотіли бачити сьогоднішню прем"єр-лігу, яка розвивається.

Розумієте, у мене ні з Коломойським, ні з Ігорем Суркісом ніяких конфліктних ситуацій не немає, і не може бути. Я виконую волю більшості клубів. Якщо пан Коломойський або пан Суркіс бачать мої рішення неправильними, то вони є членами прем"єр-ліги і повинні були приїхати і голосувати. Якщо їм не подобається Данилов, то треба було приїхати і проголосувати проти Данилова.

Та які кроки? Працювати треба. Необхідно підписати договір з Федерацією футболу, затвердити регламент, вирішити існуючі проблеми, які є. Природно, провести хороший тендер на генерального спонсора, на трансляції, щоб наші вболівальники подивилися більше матчів, ніж у минулому сезоні", - розповів Віталій Данилова.

В середу, 1 липня, близько години представники клубів обирали свого керівника. За відсутності делегатів від "Динамо", "Металіста", "Дніпра", "Арсеналу" і "Кривбасу", за виконуючого обов"язки ПЛ Віталія Данилова проголосували одностайно всі 11 учасників зборів. Другий кандидат Вадим Рабинович не отримав жодного голосу.

За матеріалами Dynamomania.com, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Суркісу і Коломойському не подобається Данилов, то треба було голосувати проти мене" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути