пʼятниця, 18 вересня 2009 14:23

Прем"єр-ліга може зняти очки з "опозиційних" клубів

Прем"єр-ліга може зняти очки з "опозиційних" клубів

Українська прем"єр-ліга України звернулася до Федерації футболу з проханням врегулювати конфлікт між учасниками чемпіонату України. У цьому зверненні Прем"єр-ліга попереджає, що позбавлятиме турнірних очок "Дніпро", "Металіст", "Арсенал" і "Кривбас" за несплату заявочного внеску (380 тис. грн.), повідомляє "Новий міст". Нагадаємо, раніше Дисциплінарний комітет Прем"єр-ліги вже неодноразово штрафував клуби за відсутність символіки Прем"єр-ліги на стадіоні. Про це говориться у відповідному зверненні від 17 вересня.

"Динамо", "Дніпро", "Металіст", "Арсенал", "Кривбас" відверто ігнорують діяльність Прем"єр-ліги: не беруть участь в зборах, нарадах, всіма доступними методами, включаючи судові позови, відверто чорний піар, брехню і провокації, намагаються розбалансувати ситуацію, дискредитувати Прем"єр-лігу, її президента та інших співробітників. Ними не виконуються рішення Дирекції і Дисциплінарного органу Прем"єр-ліги, свідомо ігноруються прямі статутні і регламентні норми. За винятком "Динамо", ці клуби умисне не сплатили першу частину заявочного внеску - по 381 тис. грн. кожен, не дивлячись на попередження, що виносяться Дисциплінарним комітетом Прем"єр-ліги. Вам добре відомо, що левова частка цих засобів йде на оплату послуг арбітрів, делегатів та інспекторів, тому необхідно розуміти, що наступними видами санкцій, які застосовуватимуться на Дисциплінарному комітеті Прем"єр-ліги до клубів-порушників, стане позбавлення турнірних очок".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-ліга може зняти очки з "опозиційних" клубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути