середа, 15 липня 2009 10:22

Прем"єр-ліга буде боротися з рішенням суду власним статутом

Прем"єр-ліга буде боротися з рішенням суду власним статутом

Прем"єр-ліга готова до подачі апеляції на рішення окружного адміністративного суду Києва про визнання її нелегітимною, яке вона отримала у вівторок, 14 липня. Про це нам заявив гендиректор ПЛ Максим Бондарєв, який вже знає, як виграти справу.

"Перш за все, в даному випадку пропущений термін позовної давності, - сказав Бондарєв. - Він складає рік з моменту, коли особа дізналася або повинна була дізнатися, що його права порушені. Статут ПЛ, на якому стоїть і печатка "Дніпра", зареєстрований 17 квітня 2008-го. А позов датований 16 червня 2009-го. ПЛ створена в організаційно-правовій формі, не передбаченій законом? Читаю статут: "Прем"єр-ліга - це об"єднання підприємств-юридичних осіб". А ця форма прямо передбачена державним класифікатором".

У Ліги є 10 днів, щоб повідомити суд про бажання оскаржити його рішення, плюс ще 20 - щоб подати апеляцію. Подавати чи ні, за словами глави ПЛ Віталія Данилова, вирішать президенти клубів.

За матеріалами "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-ліга буде боротися з рішенням суду власним статутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути