вівторок, 12 січня 2010 18:03

Українська Прем"єр-ліга виступила проти голоду

Українська Прем"єр-ліга виступила проти голоду

Більше одного мільярда людей у світі страждають від голоду! Асоціація європейських професіональних футбольних ліг (ЄПФЛ) та Продовольча і сільськогосподарська організація Об"єднаних Націй (ФАО) прагнуть підвищити увагу футбольної спільноти до цієї кричущої проблеми. З цією метою ЄПФЛ спільно з ФАО починаючи з 2008 року проводять соціальну кампанію "Професіональний футбол проти голоду".

Минулого року сотні футбольних матчів у 12-ти країнах Європи відбулися у рамках ініціативи "Матчі проти голоду". Гравці виходили на поле у майках спеціального зразка, а на табло транслювалися соціальні ролики.

Послами акції у різних країнах були видатні футболісти сучасності та минулого, такі як Рауль, Христо Стоїчков, Хансі Мюллер, Паоло Россі, Фернандо Коуту, Дітмар Кюхбауер.

Наступні "Матчі проти голоду" відбудуться 27-28 березня 2010 року. Прем"єр-ліга як соціально відповідальна організація долучається до ініціативи ЄПФЛ/ФАО. Департаменту організації та проведення змагань і відділу розвитку ПЛ доручено розробити план проведення акції "Матчі проти голоду" у відповідні дні проведення Епіцентр Чемпіонату України.

Також Прем"єр-ліга проситиме клуби-учасники організовувати додаткові благодійні заходи у рамках проведення акції.

За матеріалами УПЛ

Зараз ви читаєте новину «Українська Прем"єр-ліга виступила проти голоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути