вівторок, 29 грудня 2009 11:30

"Прем"єр-ліга не зацікавлена у відставці Суркіса" - Данилов

"Прем"єр-ліга не зацікавлена у відставці Суркіса" - Данилов

Незалежний арбітраж, єдиний телевізійний пул та колективне членство професійних клубів у Федерації футболу – такі головні завдання Прем"єр-ліги на новий 2010 рік. Про це заявив президент об"єднання Віталій Данилов.

Віталій Богданович озвучив свою позицію, щодо вимог вболівальників та деяких клубів відправити Григорія Суркіса у відставку з поста президента ФФУ.

- Ми не зацікавлені у відставці Суркіса. Він дуже хороший менеджер. Іншого такого буде важко знайти. Ми лише хочемо, щоб нам дали права на чемпіонат.

Також Данилов розповів про свої стосунки з президентом "Металіста" Ярославським.

- Ми розійшлися мирно. В Ярославського немає до мене жодних фінансових претензій. Він виступає проти мого депутатства. Вважає, що я мало часу приділятиму Прем"єр-лізі. Хоча саме мій статус нардепа допоміг нам виграти суд і об"єднання визнали легітимним.

Президент Прем"єр-ліги прокоментував ситуацію з перенесенням 13-го туру.

- Всі тренери клубів хотіли грати. Михайличенко не звертався особисто до мене чи до Єфремова з Бондаревим. Прем"єр-ліга пропонувала перенести три матчі за участю "Динамо", "Шахтаря" та "Дніпра". Але нас не послухали. У ФФУ заявили, що не дадуть суддів і перенесли весь тур.

Новий рік Данилов проведе в сімейному колі у Харкові. Віталій Богданович одружений, має сина та доньку.

- Ще не вирішив, що проситиму у Діда Мороза, але точно не колективного членства, - пожартував президент Прем"єр-ліги. - Сподіваюсь, що рік тигра принесе нам успіх.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Прем"єр-ліга не зацікавлена у відставці Суркіса" - Данилов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути