вівторок, 15 грудня 2009 20:06

"Розбіжності почнуться, коли дійде до призначення суддів" - Єфремов

"Розбіжності почнуться, коли дійде до призначення суддів" - Єфремов

Довгоочікувана суддівська реформа в українському футболі зрушила з мертвої точки. Сьогодні в офісі української футбольної Прем"єр-ліги відбувся брифінг за участю президента Віталія Данилова, віце-президента ФФУ Олександра Бандурки та Кейта Хаккетта, генерального менеджера PGMOL (Professional Game Match Officials Limited (PGMOL) − організації, що займається питаннями суддівства в англійській Прем"єр-лізі).

Пан Хаккетт приїхав у Київ з робочим візитом. Гість з Англії поділиться досвідом у сфері реформування суддівської системи.

Після брифінгу генеральний директор Прем"єр-ліги Олександр Єфремов розповів детальніше про робочу групу, яка займається розробкою суддівської реформи.

- До робочої групи входять Вадим Шевченко (екс-арбітр ФІФА, голова комітету арбітрів ФФУ), Віктор Дердо (інспектор ФІФА, заступник голови комітету професіонального футболу ФФУ), Василь Мельничук (екс-арбітр ФІФА), Анатолій Попов (суддя всесоюзної категорії, екс-комісар ФІФА, заступник генерального директора ФК "Шахтар"), Сергій Шебек (екс-арбітр ФІФА), Петро Іванов (арбітр ФІФА, спеціаліст відділу з організації змагань Прем"єр-ліги) та Мілетій Бальчос (відповідальний секретар ПФЛ). Група працює два тижні практично без перерви. Хаккетт до неї не входить.

На виході вже є практично 80% готового матеріалу. Після сьогоднішнього спілкування нам знадобиться ще буквально тиждень. Думаю, до 15 січня все буде готове. На конгресі ФФУ, який відбудеться у цю п"ятницю, ми вийдемо з конкретними пропозиціями.

Також Єфремов розповів про співпрацю Прем"єр-ліги і федерації.

- З ФФУ є прямий і відкритий діалог. Ні Прем"єр-ліга, ні федерація не тягнуть на себе ковдру. Можливо, розбіжності почнуться, коли будемо вирішувати, кому призначати суддів. Але це не головне. Важливіше, хто буде з них питати за виконану роботу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Розбіжності почнуться, коли дійде до призначення суддів" - Єфремов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути