Ексклюзиви
пʼятниця, 13 листопада 2009 16:16

Чемпіонат України з футболу транслюватимуть у Румунії

Чемпіонат України з футболу транслюватимуть у Румунії

Українська Прем"єр-ліга уклала ліцензійну угоду з румунської мережею супутникового телебачення "Boom" про трансляції матчів чемпіонату України.

Як повідомила прес-служба Прем"єр-ліги, відповідно до умов контракту, матчі чемпіонату України, а також матчі Кубка України сезона-2009/2010 будуть показувати в прямій трансляції та у повторі на території Румунії на каналі "Boom Sport Two". Румунські партнери Прем"єр-ліги будуть вибирати для демонстрації від одного до трьох матчів кожного туру чемпіонату.

"Популяризація українського клубного футболу за кордоном - один з важливих напрямків роботи Прем"єр-ліги. Інтерес румунського телебачення цілком зрозумілий - в нашому чемпіонаті грають кілька гравців національної збірної цієї країни", - розповів Віталій Данилов.

"Сподіваюся, що матчі наших клубів знайдуть багато шанувальників у Румунії. Ми будемо продовжувати працювати в цьому напрямку і незабаром оголосимо про підписання великого міжнародного медіа-контракту з одним із лідерів світового спортивного маркетингу та медіа", - заявив президент Прем"єр-ліги.

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «Чемпіонат України з футболу транслюватимуть у Румунії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути