вівторок, 15 грудня 2009 14:37

Англієць допоможе Прем"єр-лізі розібратися з суддями

Англієць допоможе Прем"єр-лізі розібратися з суддями
Сьогодні, 15 грудня, генеральний менеджер Professional Game Match Officials Limited (PGMOL) − організації, що займається питаннями суддівства в англійській Прем"єр-лізі Кейт Хаккетт взяв участь у засіданнях робочої групи за запрошенням Прем"єр-ліги України.

Для англійця вояж в Київ є символічним. У 1991 році Хаккетт судив матч "Динамо" в Кубку УЄФА. Після цього поєдинку арбітр повісив свисток на цвях.

- Приємно знову повернутися в Україну. Ваша країна прийматиме Євро-2012. Вчора відбулася презентація логотипу і слогану. Українському футболу треба рости. Я готовий поділитися з вами досвідом і знаннями. Сподіваюсь цей процес буде взаємним.

Таку заяву зробив Хаккетт на брифінгу в офісі української футбольної Прем"єр -ліги за участю президента Віталія Данилова та віце-президента ФФУ Олександра Бандурки.

- Бачив кілька матчів української Прем"єр-ліги. Детально переглядав ігри українських команд на євроарені ("Арсенал" Лондон - "Динамо" в Лізі Чемпіонів і "Евертон" - "Металіст" в Кубку УЄФА). Українське суддівство я б назвав акуратним.

Англієць працюватиме з робочою групою, яка складається з представників ФФУ та УПЛ. Візит Хаккетта має стати поштовхом до реалізації проекту незалежного суддівського корпусу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Англієць допоможе Прем"єр-лізі розібратися з суддями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути