пʼятниця, 10 квітня 2009 17:41

Українець зняв труси - і не втратив звання чемпіона світу

Автор: segodnya.ua
 
У суботу чемпіон WBA в напівсередній вазі Юрій Нужненко захищатиме свій пояс у двобої з В"ячеславом Сенченком. Обидва боксери є непереможними і мають по 28 перемог.

Додаткової інтриги цьому протистоянню додає той факт, що спортсмени представляють дві провідні промоутерські компанії України: київську "K2 East Promotion" і донецьку "Union Boxing Promotion".

На зважуванні учасників бою відбувся курйозний випадок. Першим на ваги встав претендент Сенченко. На електронному табло висвітилися цифри "66,5", все в рамках дозволеного (максимальна вага тіла бійців у цій категорії не повинна перевищувати 66, 68 кг). Одразу за В"ячеславом на спеціальну платформу зійшов чемпіон світу. І тут сталося непередбачене. Неупереджена електроніка видала невтішний для Нужненка результат "66,72", що на 40 грамів більше критичної ваги.

Юрій трохи забарився, але тут хтось з його команди підказав: "Знімай труси!". Киянин, попросивши прикрити його футболкою, рішучим рухом позбавився від останньої деталі свого туалету. "66,68" показали ваги - те, що потрібно. Потім, вже одягнувшись, Нужненко, соромлячись, зізнався нам: "Я в такій ситуації опинився вперше в житті".

Якби Нужненко не зміг укластися в рамки своєї ваги, він би втратив титул чемпіона світу.

Газета.RU, segodnya.ua

Зараз ви читаєте новину «Українець зняв труси - і не втратив звання чемпіона світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути