четвер, 09 квітня 2009 18:26

Нужненко має 30 грамів переваги над Сенченком

Автор: union-boxing.com
  Вперше два українці боксуватимуть за титул чемпіона світу
Вперше два українці боксуватимуть за титул чемпіона світу

У донецькому "Донбас-Паласі" завершилася офіційна церемонія зважування боксерів Юрія Нужненка та В"ячеслава Сенченка, які 10 квітня поб"ються за пояс чемпіона світу за версією WBA.

Власник титулу Юрій Нужненко виявився на 30 грамів важчим за претендента на чемпіонське звання. Вага броварчанина—66,670 кілограма, а донеччанина --66,640 кілограма. Супервайзером на цій церемонії був гість з Іспанії Бартоломе Торалба.

Побували на зважування також всі судді, які приїхали до Донецька з Пуерто-Рико, Бельгії, Фінляндії та Австралії. Додамо, що 10 квітня у палаці "Дружба" буде аншлаг. За день до битви глядачі викупили усі 4,5 тисяч квитків. Пряма трансляція бою на "Мегаспорті" о 19.00.

За день до битви глядачі викупили усі 4,5 тисяч квитків

Боксери представляють провідні промоутерські компанії України: Нужненко — "K-2 Іст Промоушн" (Київ), Сенченко — "Юніон Боксінг Промоушн" (Донецьк).

Перевага Нужненка — більший досвід участі в поєдинках проти сильних суперників. Плюси Сенченка — на 3 см вищий зріст (178 проти 175 см) і те, що бій проходитиме в його рідному місті.

Букмекери вважають фаворитом Нужненка. Компанія "Бвін" приймає ставки на його перемогу за коефіцієнтом 1,70, тоді як на перемогу Сенченка — 2,20. Імовірність нічийного результату оцінюється з коефіцієнтом 17,00.

За матеріалами "Gazeta.ua", turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Нужненко має 30 грамів переваги над Сенченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути