вівторок, 07 квітня 2009 08:06

Нужненко та Сенченко зустрінуться в ринзі

Нужненко та Сенченко зустрінуться в ринзі
10 квітня у Донецьку всі шанувальники боксу стануть свідками непересічної події. У місцевому Палаці "Дружба" відбудеться вечір професійного боксу, головним двобоєм якого стане титульний бій між двома українцями. У цій сутичці чемпіон світу у другій напівсередній вазі за версією WBA Юрій Нужненко проведе захист корони проти володаря інтерконтинентального титулу за цією ж версією й обов"язкового претендента В"ячеслава Сенченка.

Зараз обидва спортсмени закінчують тренування. Сенченко готується в рідному Донецьку, а от Нужненко останній збір проводить у Білій Церкві. За словами тренера чемпіона Олександра Поліщука, у Броварах, де Юрій зазвичай тренувався перед боєм, зараз боксера відволікають дружина та дитина. Сенченка ж ніхто не відволікає і, як запевняє його наставник, В"ячеслав просто у мегаформі!

Сенченко готується в рідному Донецьку, а Нужненко - Білій Церкві.

Це протистояння вже набуло статусу довгоочікуваного. По суті, в Донецьку відбудеться дебют – вперше в історії за титул чемпіона світу на території нашої держави зійдуться двоє українців. Боксери знають один одного з 90-х років – ще один факт, завдяки якому це протистояння обіцяє бути цікавим.

Чемпіонський бій Нужненко - Сенченко покаже телеканал "Мегаспорт". Початок прямої трансляції вечора з Донецька о 19.00, найближчої п"ятниці.

uaboxing.com, megasport.tv

Зараз ви читаєте новину «Нужненко та Сенченко зустрінуться в ринзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути