вівторок, 04 листопада 2008 13:10

"Дзіндзірук давно готовий до об"єднавчого поєдинку" - Нужненко

"Дзіндзірук давно готовий до об"єднавчого поєдинку" - Нужненко

Чемпіон світу в другій напівсередній вазі за версією WBA українець Юрій Нужненко розповів про те, що йому довелося понервувати під час поєдинку його друга, Сергія Дзіндзірука. Нагадаємо, що 1 листопада в Оберхаузені (Німеччина) Дзіндзірук успішно захистив титул чемпіона світу в молодшій середній вазі за версією WBO в поєдинку з колумбійцем Хоелем Хуліо.

"Я дивився бій, і першу його половину серйозно понервував. Колумбієць виявився гідним суперником. Нічого до бою про Хуліо не чув, але його статистика вражала - 34 перемоги, з них 31 нокаутом, Спочатку Сергій боксував достатньо обережно - суперник хороший панчер. А в кінці перевага була повністю на стороні Сергія. Він дуже грамотно і технічно довів бій до логічного завершення - розповів Нужненко в інтерв"ю виданню segodnya.ua.

"Чи готовий Дзіндзірук до об"єднавчого бою? Давно, але промоутери не можуть між собою домовитися. Він хоче вийти на вищий рівень, але ризикувати і зриватися, припустимо, в Америку, теж достатньо ризиковано. Тут стабільність, він в п"ятий раз захистив чемпіонський пояс, вже достатньо досвідчений для найсерйозніших поєдинків".

Чемпіонами в цій ваговій категорії зараз є Серхіо Мора (WBC), Даніель Сантос (WBA), Верно Філліпс (IBF). Тільки українець не знав поразок серед всіх цих чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Дзіндзірук давно готовий до об"єднавчого поєдинку" - Нужненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути