неділя, 02 листопада 2008 11:46

Дзиндзирук у драматичному двобої знову відстояв свій чемпіонський пояс WBO

Дзиндзирук у драматичному двобої знову відстояв свій чемпіонський пояс WBO

Чемпіон WBO у першій середній вазі (до 69,8 кг) українець Сергій Дзинзирук (36-0, 22 нокаутів) вп"яте вдало захистив свій титул, перемігши одностайним рішенням суддів колумбійця Хоеля Хуліо (34-2, 31 нокаут). По закінченню 12 раундів усі судді віддали перемогу Дзинзируку - 116-112, 116-112, 117-111.На початку двобою Дзинзирук пропустив кілька потужних ударів від претендента. Хуліо успішно працював бічними ударами і часто підлаштовувався вдарити правою. Але з третього раунду чемпіон поступово пристосувався до супротивника, став більш уважним у захисті і почав працювати на контратаках.

У четвертому раунді Хуліо знову вдалося кілька разів відзначитися точними боковими, після того, як Дзинзирук зупинявся на місці. Однак, з п"ятого раунду, перевага поступово схиляється на бік Дзинзирука і з кожним раундом стає все більш помітною. З дев"ятого раунду у Хуліо з"явилося невелике розсічення біля правого ока, а лівий злегка закрила гематома.

Наприкінці двобою Хуліо підвела функціональна підготовка та відсутність достатнього досвіду чемпіонських боїв - він йшов уперед, але сил і техніки для завершального удару не вистачало. Кінцівку бою Дзинзирук провів спокійно та впевнено, здобувши у підсумку перемогу.

У поєдинку за звання чемпіона WBO у середній вазі німець Фелікс Штурм переміг свого співвічизника Себастьяна Сільвестра - 118-110, 118-110, 119-109.

champion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Дзиндзирук у драматичному двобої знову відстояв свій чемпіонський пояс WBO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути