вівторок, 05 жовтня 2010 10:33

Українець виграв бронзу на етапі Кубка світу з дзюдо

Українець виграв бронзу на етапі Кубка світу з дзюдо

Український дзюдоїст Сергій Дребот виборов бронзову нагороду на етапі Кубка світу в Римі.

У вазі 66 кг львів'янин виграв у першій сутичці у поляка Томаша Ковальські. Потім подолав бар'єр у вигляді Олімпійського чемпіона Чоя за допомогою двох ефектних кидків на оцінки "ваза-арі". Але в третьому поєдинку Сергій не зміг нічого протиставити італійцеві Франческо Фаральдо і відправився у втішний турнір.

Там спочатку добув чисту перемогу над греком Георгісом Азоідісом, потім в бронзовій суперечці впевнено виграв у дворазового Чемпіона Росії Максима Кузнєцова. Таким чином, Дребот виборов єдину нагороду на КМ в Римі для збірної України. Бронза стала вже другою нагородою Сергія на Кубках світу в сезоні 2010 року - раніше він виграв турнір у португальському Лісабоні.

За крок від медалі зупинився Артем Блошенко (100 кг). Діставшись до півфіналу, Артем не зміг впоратися з Чемпіоном Європи 2009 росіянином Тагіром Хайбуллаєвим, що став потім володарем золота. А в поєдинку за третє місце донеччанин програв бронзовому призеру ЧЄ 2009 латвійці Євгену Бородавко.

У загальнокомандному заліку перше місце на КМ в Римі посіла збірна Південної Кореї, Україна опинилася на дев'ятому місці.

За матеріалами ФДУ

Зараз ви читаєте новину «Українець виграв бронзу на етапі Кубка світу з дзюдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути