середа, 07 березня 2007 13:22

Україну та Литву розсудить німецький рефері

28 березня в Одесі відбудеться поєдинок відбіркового циклу чемпіонату Європи-2008 між національними збірними України і Литви. Стало відомо, що розсудить команди німецька бригада арбітрів на чолі з Флоріаном Майєром, 38 років. Допомагати йому будуть Петер Хенес і Кай Восс. Резервний арбітр - Міхаєль Вейнер.
Флоріан Майер вже 11 років є арбітром Німецького футбольного союзу. На його рахунку 73 гри в другій бундеслізі (1997-1999 рр.), і 122 матчі елітного німецького дивізіону, поєдинки якого Майєр обслуговує з 1999 року.
Флоріан Майер - арбітр ФІФА з 2002 року. За цей час йому було доручено обслуговувати матчі на рівні національних збірних вісім разів.
Матч за участю національної збірної України німець розсудить вперше, а ось донецьким командам "Шахтар" і "Металург" він вже знайомий. Нагадаємо, що в четвертому турі чемпіонату України у вищій лізі сезону 2006/2007, фінальний свисток Флоріана Майера, зафіксував нульову нічию в 21-му за ліком донецькому дербі.

Зараз ви читаєте новину «Україну та Литву розсудить німецький рефері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути