неділя, 22 квітня 2018 12:33

Український боксер сенсаційно нокаутував непереможного німця

  Роман Шкарупа сенсаційно виграв у Берліні
Роман Шкарупа сенсаційно виграв у Берліні

Близько опівночі в Берліні, Німеччина, український боксер-професіонал другої середньої ваги Роман Шкарупа завдав першої поразки у кар'єрі німецькому проспекту Елвісу Гетемі. 39-річний харків'янин нокаутував суперника потужним правим прямим через руку. Удар вийшов одночасно із гонгом про закінчення другого раунду.

Харків'янин нокаутував суперника одночасно з гонгом

До бою з українцем 26-річний уродженець Косово мав 10 перемог у 10-ти поєдинках, з яких 8 нокаутів. Харків'янина запросили на бій незадовго до його проведення і він мав стати черговою жертвою місцевого боксера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ломаченко – машина, яка працює без збоїв"

Шкарупа свою останню перемогу святкував понад три роки тому. Після неї було три поразки – усі за очками. Зрозуміло, що ніхто не ставив на українського ветерана, який давно поєднує виступи на ринзі із тренерською діяльністю. Але він підніс сюрприз усім, особливо німцям. Після зупинки бою в куті Гетемі декілька хвилин приходили до тями, не розуміючи, що сталось.

Роман Шкарупа на прізвисько "The Lion Heart" ("Левине Серце") 15-й рік виступає серед професіоналів. Це його 28-ма перемога, 12-та нокаутом. Зазнав семи поразок – лише одна нокаутом, і два бої закінчив унічию.

Зараз ви читаєте новину «Український боксер сенсаційно нокаутував непереможного німця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути