вівторок, 23 грудня 2008 13:03

УЄФА оголосила про початок продажу телевізійних прав на Євро-2012

УЄФА оголосила про початок продажу телевізійних прав на Євро-2012

Європейська футбольна асоціація УЄФА оголосила початок реєстрації зацікавлених в купівлі медійних прав на трансляцію матчів чемпіонату Європи з футболу в 2012 році, який відбудеться в Україні та Польщі.

Як повідомляє РАР, зацікавлені компанії повинні зареєструватись до 20 січня 2009 року, після чого отримають додаткову інформацію про тендер.

УЄФА переконана, що за продаж медійних прав на Євро-2012 зможе отримати не менше, ніж за чемпіонат, який відбувся в Австрії та Швейцарії.

"Ми певні, що після успішного чемпіонату в 2008 році, наступний принесе щонайменше такий самий дохід", - сказав прес-секретар УЄФА Роб Фаулкнер.

УЄФА заробила на цьогорічному чемпіонату 250 мільйонів євро.

Загальні обороти сягнули 1,3 млрд. євро, 750 млн. з яких отримано з продажу прав показу матчів на телебаченні, в інтернеті та на мобільних телефонах.

УЄФА планує продавати медійні права на Євро-2012 окремо для найпривабливіших європейських країн, таких як Франція, Німеччина, Італія, Іспанія чи Великобританія.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «УЄФА оголосила про початок продажу телевізійних прав на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути