Ексклюзиви
пʼятниця, 13 лютого 2009 15:57

У збірної Польщі і "Фейєнорда" буде один наставник

У збірної Польщі і "Фейєнорда" буде один наставник

Головний тренер польської збірної Лео Бенхаккер очолить голландський "Фейєнорд". Клуб проведе офіційну прес-конференцію, присвячену призначенню Бенхаккера, сьогодні увечері.

Також на прес-конференції у присутності нового тренера будуть уточнені подробиці укладеної угоди. Вже відомо, що голландський фахівець суміщатиме роботу в "Фейєнорді" і збірній Польщі, пише sport.segodnya з посиланням на іспанську газету Marca.

Раніше Бенхаккер заперечував можливість підписання контракту з голландським клубом.

Gazeta.ua писала, що ще один голландець Гус Хіддінк до кінця сезону суміщатиме роботу в англійському "Челсі" і збірній Росії.

Довідка sports.ru

Лео Бенхаккер - наставник збірної Польщі. Він народився 2 серпня 1942 року в Роттердамі. Кар"єра тренера-Бенхаккера триває більше 35 років. Він був наставником багатьох відомих клубів, серед яких "Аякс", "Реал", "Фейєноорд" і "Сарагоса". Він також тренував збірні Саудівської Аравії і Голландії, а в 2005 році вивів скромний Тринідад і Тобаго у фінальну частину ЧС-2006, де зумів відібрати одне очко у збірної Швеції (зустріч закінчилася внічию 0:0).

Після мундіаля Бенхаккер очолив польську збірну, з якою виграв відбірну групу до Євро-2008, вперше в історії забезпечивши участь Польщі на континентальних чемпіонатах. За свої заслуги він отримав орден з рук самого президента Польщі.

Під час своєї кар"єри в Іспанії Бенхаккер був нагороджений прізвиськом "Дон Лео". Він має схильність до сигар. Має чудове почуття гумору.

Бенхаккер успішно володіє англійською, німецькою, італійською, іспанською, голландською і португальською мовами, в даний час освоює польську.

Зараз ви читаєте новину «У збірної Польщі і "Фейєнорда" буде один наставник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути