четвер, 12 лютого 2009 17:36

Анчелотті відмовив "Челсі", а Хіддінк назвав дату завершеня кар"єри

Анчелотті відмовив "Челсі", а Хіддінк назвав дату завершеня кар"єри
Головний тренер лондонського "Челсі" і збірної Росії з футболу Гуус Хиддінк заявив, що має намір завершити кар"єру в 2010 році, після чемпіонату світу. В інтерв"ю голландському виданню AD Sportwereld Хіддінк розповів, що планує після 2010 року більше уваги приділяти своїм проектам - зокрема, створенню установи для дітей, де навчання футболу поєднується із загальноосвітньою програмою, повідомляє lenta.ru.

Хіддінк був офіційно призначений тренером "Челсі" 11 лютого. За два дні до цього з "Челсі" був звільнений колишній тренер Луіс Феліпе Сколарі. Хіддінк очолюватиме лондонський клуб до кінця сезону-2008/09 і отримає за це 2,5 мільйона фунтів. Голландський фахівець суміщатиме роботу в "Челсі" і збірній Росії.

Хіддінк буде поєднувати роботу в "Челсі" і збірній Росії

Хіддінк відзначив, що він не має наміру повністю зосередитися на роботі з "Челсі", оскільки він серйозно займається розвитком футболу в Росії. При цьому голландець підкреслив, що його зв"язують хороші відносини з власником "Челсі" Романом Абрамовичем.

Хіддінк висловив надію, що збірній Росії вдасться пробитися на чемпіонат світу 2010 року в ПАР. Після завершення цього турніру, за словами голландця, він займеться діяльністю, безпосередньо не пов"язаною з футболом.

Головний тренер "Мілана" Карло Анчелотті не збирається влітку ставати головним тренером "Челсі". Основним кандидатом на цей пост вважався саме Анчелотті, який міг прийняти лондонців ще минулого літа. Проте італійський фахівець, який працює з "Міланом" з 2001 року, їхати на Туманний альбіон не має наміру.

"Щороку майже в один і той же час починається та ж сама історія. Але я не турбуюся. Минулого року тільки один клуб звертався до мене. І ним був "Челсі". Влітку я зустрічався з Романом Абрамовичем, але не захотів розлучатися з "Міланом". Те ж саме повторюється і зараз, але я не маю наміру йти", - наводить слова Анчелотті Спорт-Експрес з посиланням на La Stampa.
Зараз ви читаєте новину «Анчелотті відмовив "Челсі", а Хіддінк назвав дату завершеня кар"єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути