субота, 15 червня 2019 14:30

У Росії жорстоко вбили дружину відомого хокеїста

У Росії жорстоко вбили дружину відомого хокеїста
Максим Соколов втратив дружину

У селищі Нова Романівка під Санкт-Петербургом виявили тіло дружини колишнього воротаря хокейного клубу СКА і збірної Росії Максима Соколова Ірини. Жінці перерізали горло у власній хаті.

Спершу телеграм-канал "Mash" повідомив, що головним підозрюваним у справі проходить її син, голкіпер СКА-1946 Максим Соколов-молодший. Його молодший брат Арсеній прибіг до сусідів по допомогу й кричав, що Максим збожеволів і вбиває матір.

Соколов-молодший лежав поруч з трупом жінки – намагався накласти на себе руки й розрізав собі шию. Лікарі швидкої допомоги, які прибули на місце, госпіталізували його. Зараз він у реанімації з ранами на грудях, обличчі та шиї.

Представники Слідчого комітету підтвердили смерть Ірини Соколової. На місці злочину вони виявили ніж і відправили зброю на експертизу.

Згодом з'явилася інформація, що співробітники Головного слідчого управління Слідчого комітету по Санкт-Петербургу відпрацьовують нову версію вбивства.

Представники правоохоронних органів вважають, що до злочину може бути причетний молодший син Соколова, 15-річний Арсеній. Слідчі вважають, що підліток напав на матір із ножем, перерізав їй горло, а потім поранив старшого брата, 18-річного Максима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболісти Мамаєв та Кокорін потраплять у колонію

Максим Соколов-старший – вихованець петербурзького СКА і чемпіон Росії у складі омського "Авангарду". У складі збірної Росії він потрапив на Олімпіаду-2006. Також 47-річний чоловік працював тренером у молодіжній команді пітерських армійців.

Зараз ви читаєте новину «У Росії жорстоко вбили дружину відомого хокеїста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути