Ексклюзиви
середа, 04 листопада 2009 15:25

У російській прем"єр-лізі стали відомі новачки наступного сезону

У російській прем"єр-лізі стали відомі новачки наступного сезону

Махачкалинський футбольний клуб "Анжі" і "Сибір" з Новосибірська виступатимуть в російській прем"єр-лізі в 2010 році. У матчах останнього туру сезону-2009 у першому дивізіоні "Анжі" на своєму полі виграв у ліпецького "Металурга", а "Сибір" на виїзді переміг "Чіту". Владикавказька "Аланія" залишилася на третьому місці і не змогла вийти в прем"єр-лігу.

"Анжі" розгромила "Металург" з рахунком 3:0. Голи забили Отар Марцваладзе, Сандро Іашвілі і Магомед Магомедов. "Сибір" виграла в "Чіти" з рахунком 4:0. По одному голу забили Дмитро Молош і Олександр Дегтярьов, двічі відзначився Олексій Медведєв.

Таким чином, на рахунку "Анжі" виявилося 75 очок. "Сибір" до фінішу першості країни набрала 73 очки. "Аланія" за тур до кінця чемпіонату першого дивізіону мала в своєму активі 70 очок і також претендувала на вихід в прем"єр-лігу, але в останньому турі владикавказці поступилися ФК "Краснодар" з рахунком 1:5.

Прем"єр-ліга за результатами сезону-2009 вже покинули "Хімки". Друга команда, яка вилетить в перший дивізіон, ще не визначена, проте нею може стати краснодарська "Кубань", яка за три тури до кінця відстає від нальчикського "Спартака" на п"ять очок.

З першого дивізіону в другій за підсумками 2009 року вилетіли чотири команди - новотроїцька "Носта", "Чіта", новоросійський "Чорноморець" і "Металург". Футбольний клуб МВС, який також виступав в першому дивізіоні, в середині сезону знявся з першості країни.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У російській прем"єр-лізі стали відомі новачки наступного сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути