субота, 19 вересня 2009 18:55

"Хімки" залишились без тренера і місця в Прем"єр-лізі

"Хімки" залишились без тренера і місця в Прем"єр-лізі

Головний тренер футбольної команди "Хімки" Костянтин Сарсанія подав у відставку, повідомляється на сайті телеканалу "Спорт" без посилання на джерело. У прес-службі "Хімок" цю інформацію поки не підтверджують.

"Хімки" знаходяться на останньому місці в чемпіонаті Росії з футболу. Після 22 турів вони перемогли лише в двох матчах, чотири рази зіграли внічию і 16 разів програли. Різниця забитих і пропущених м"ячів у "Хімок" складає мінус 29 (16 забитих і 45 пропущених).

18 вересня "Хімки" програли в принциповому матчі з іншим аутсайдером - "Спартаком" з Нальчика (1:2). Після цього поєдинку у "Хімок" залишилося 10 очок. Від 14 місця, яке зараз займає "Амкар" і яке дозволяє залишитися в прем"єр-лізі, підмосковну команду відокремлює 11 очок. При цьому у "Амкара" є ще матч в запасі - 20 вересня він зустрінеться в Пермі з "Тереком" з Грозного.

Чутки про можливу відставку Костянтина Сарсанія ходили практично весь рік: "Хімки" впродовж всього чемпіонату Росії знаходилися на останньому місці.

До "Хімок" Костянтин Сарсанія тренував "Спортакадемклуб", а до цього - був радником президента "Зеніту" з трансферних питань. Де працюватиме Сарсанія, якщо він дійсно звільнився з "Хімок", поки не повідомляється.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Хімки" залишились без тренера і місця в Прем"єр-лізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути