четвер, 18 червня 2009 10:18

"Гусін має стати лідером "Хімок" - Сарсанія

"Гусін має стати лідером "Хімок" - Сарсанія

Вчора "Хімки" уклали контракт з відомим українським футболістом Андрієм Гусіним. Останнім клубом 36-річного півзахисника був "Сатурн", у складі якого він у 2008 році провів 14 матчів (з них 1 - у Кубку Росії). Крім того, керівництво підмосковного клубу провело переговори з 35-річним хавбеком "Рубіна" Сергієм Ребровим, який у нинішньому сезоні не завжди потрапляє в стартовий склад казанців.

Костянтин САРСАНІЯ, головний тренер "Хімок":

- Контракт з Гусіним підписаний на півтора роки. Цей досвідчений гравець повинен стати лідером нашої команди, якого нам на першому етапі чемпіонату дуже бракувало, - таким, як Хохлов у "Динамо".

Сподіваємося в перерві першості запросити ще декількох досвідчених гравців, у тому числі і Реброва. Поки тільки можу констатувати взаємний інтерес, з ним ведуться переговори, узгоджуються фінансові умови.

На Йовановіча, якого переслідують травми, і Швецова більше не розраховуємо. Не виключено, що будуть виставлені на трансфер і ще декілька футболістів. Підготовку до другого етапу чемпіонату проведемо у Голландії або Австрії, на збір відправимося 25 або 26 червня.

Гусін+Ребров: 146 Матчів і 24 голи за збірну України

Захисник Андрій Гусін і форвард Сергій Ребров не виступають за збірну своєї країни з 2006 року, проте як і раніше залишаються у п"ятірці найкращих за кількістю проведених матчів і забитих голів.

За матеріалами Террикон, СЕ

Зараз ви читаєте новину «"Гусін має стати лідером "Хімок" - Сарсанія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути