четвер, 18 червня 2009 08:35

Гусін став гравцем "Хімок", Ребров залишається у "Рубіні"

Гусін став гравцем "Хімок", Ребров залишається у "Рубіні"

Нападаючий "Рубіна" Сергій Ребров прокоментував інформацію ряду ЗМІ про те, що в дозаявочний період він може перейти у "Хімки".

"Ці відомості не відповідають дійсності. Я читав про це у пресі, але зі мною ніхто ніяких переговорів не вів", - заявив Ребров "Чемпіонат.ру".

В той же час український легіонер обережно оцінив свої перспективи у складі "Рубіна". "Не знаю поки, чи залишуся у "Рубіні", але з "Хімками" ніяких переговорів не вів", - підсумував Ребров.

Тим часом, "Хімки" підписали контракт з 36-річним українським півзахисником Андрієм Гусіним, який раніше виступав у Росії за "Крилья Совєтов" і "Сатурн", повідомляє "Радянський спорт".

За словами агента футболіста Шандора Варги, угода з клубом розрахована на півтора роки. Гусін приєднається до своєї нової команди після того, як "Хімки" вийдуть з короткострокової відпустки (приблизно 25 червня). Гравець міг перейти у "Хімки" ще взимку, проте тоді трансфер так і не відбувся.

Зараз ви читаєте новину «Гусін став гравцем "Хімок", Ребров залишається у "Рубіні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути