понеділок, 15 червня 2009 16:56

Зірвався перехід Андрія Гусіна в мінське "Динамо"

Зірвався перехід Андрія Гусіна в мінське "Динамо"

Як вже повідомлялося, колишній півзахисник київського "Динамо" і національної збірної України Андрій Гусін знаходився в розташуванні іншого "Динамо" - мінського, у складі якого в суботу взяв участь в товариському поєдинку проти "Нафтана" (1:1), відігравши весь другий тайм.

Проте, вже наступного дня стало зрозуміло, що український хавбек за "Динамо" виступати не буде. На даний момент переговори з білоруським клубом припинені, а сам футболіст залишив Мінськ. Про це розповів сам Гусін.

"Ситуація з мінським "Динамо" спершу розвивалася позитивно, - сказав півзахисник. - Минулого тижня мій агент Шандор Варга узгодив умови контракту, які влаштовували і керівництво "Динамо", і мене. Як результат - я приїхав до Мінська. Навіть не на перегляд, а вже для підписання угоди. Ця процедура була запланована на неділю, а за день до цього я дійсно відіграв один тайм в матчі з "Нафтаном".

"Але коли переді мною опинився підготовлений для підписання контракту, я виявив ряд уточнюючих нюансів з фінансового боку угоди, про які раніше мова не йшла, - продовжив Гусін. - Можна по-різному трактувати подію, але, напевно, найправильнішим формулюванням будуть слова про те, що виникло нерозуміння сторін, яке у результаті і стало каменем спотикання на шляху підписання контракту".

"В результаті, до спільного знаменника з керівництвом "Динамо" прийти не вдалося, і я залишив розташування мінського клубу. На даний момент переговори про мій можливий перехід в цю команду припинені. Але я розраховую, що вже в найближчий день ясність з моїм майбутньому все ж таки наступить, оскільки зацікавленість в моїх послугах висловило не тільки "Динамо", а й інші клуби", - резюмував Гусін.

За матеріалами Террикон, Динамомания

Зараз ви читаєте новину «Зірвався перехід Андрія Гусіна в мінське "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути