середа, 17 червня 2009 08:30

Ребров і Гусін продовжать кар"єру у "Хімках"

Ребров і Гусін продовжать кар"єру у "Хімках"

Як стало відомо "Спорту" з власних джерел у Києві, українці Андрій Гусін і Сергій Ребров продовжать кар"єру у підмосковних "Хімках". Це питання вже фактично вирішене, а офіційна інформація може надійти вже сьогодні.

Вчора ввечері видання зв"язалося з Шандором Варгою, який не підтвердив, але і не спростував цю інформацію. "Поки я не готовий нічого коментувати. Можливо, якийсь коментар зможу дати завтра", - заявив агент обох футболістів.

Нагадаємо, що 36-річний півзахисник Гусін не мав ігрової практики після того як залишив "Сатурн" влітку минулого року. Тим часом в одному з недавніх інтерв"ю головний тренер "Хімок" Костянтин Сарсанія висловив співчуття з приводу того, що він відмовився від послуг Гусіна, кандидатуру якого взимку пропонував Варга.

А 35-річний форвард Ребров у поточному чемпіонаті тільки тричі виходив в основному складі "Рубіна" (всього ж він зіграв в семи матчах і провів на полі 320 хвилин) і не забив жодного м"яча.

Додамо, що Гусін і Ребров у дев"яностих роках виступали разом за київське "Динамо" і збірну України, зокрема на ЧС-2006. Найближчим часом вони, судячи з усього, знову стануть одноклубниками.

Террикон

Зараз ви читаєте новину «Ребров і Гусін продовжать кар"єру у "Хімках"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути