субота, 15 серпня 2009 11:29

Колишній тренер "Зеніта" працевлаштувався в "Хімках"

Колишній тренер "Зеніта" працевлаштувався в "Хімках"

Колишній головний тренер пітерського "Зеніта" Дік Адвокат консультуватиме підмосковний футбольний клуб "Хімки", який після 17 турів чемпіонату Росії займає останнє, 16-е місце в Прем"єр-лізі. Про це повідомив головний тренер "Хімок" Костянтин Сарсанія, який в минулому працював радником президента "Зеніту", повідомляє сайт видання "Советский спорт".

На яких умовах Адвокат працюватиме в "Хімках" (зокрема, чи отримає він офіційну посаду і чи буде з ним підписано контракт), не уточнюється.

Адвоката було звільнено з "Зеніта" 9 серпня. 13 серпня пітерський клуб офіційно розірвав контракт з голландським фахівцем. 14 серпня голландець попрощався з командою, якою він керував три роки.

У грудні 2009 року Адвокат повинен очолити збірну Бельгії з футболу. Передбачалося, що голландець допрацює в "Зеніті" до кінця сезону-2009, проте, після серії невдалих результатів його було вирішено звільнити достроково. За інформацією російських ЗМІ, головним претендентом на пост наставника "Зеніта" є колишній тренер міланського "Інтера" Роберто Манчіні.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Колишній тренер "Зеніта" працевлаштувався в "Хімках"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути