пʼятниця, 31 липня 2009 17:07

У "Зеніті" назріває "селекційний" скандал

У "Зеніті" назріває "селекційний" скандал

Головний тренер "Зеніту" Дік Адвокат відзначив, що незадоволений селекційною політикою клубу, і заявив про небажання працювати із спортивним директором Ігорем Корнєєвим.

"Я дуже сердитий і засмучений. Я не розумію, що робити в цій ситуації. Вперше в моєму житті до мене приводять гравця без моєї згоди. Я головний тренер і краще знаю, що потрібно команді. Я б хотів придбати Пандєва і Герреро, а замість цього у нас Корніленко і Розіна.

Справа не в гравцеві, а в самій ситуації. Просто я вважаю, що якщо ми продали Аршавіна і Тимощука, то їх треба замінити повноцінними гравцями, при всій моїй пошані до Розіни і Корніленка. Причому я бачив записи гри італійця і сказав, що він мене не влаштовує. Але мене не послухали. Я не згоден з тим, що відбулося. Людина, яка працює близько тижня в нашому клубі, робить такі речі без мого дозволу. Це неймовірно. Можливо, вони хочуть зробити Корнєєва головним тренером?

Я три роки працюю на клуб, команду та вболівальників, а не на себе. Я краще знаю, що потрібне "Зеніту". Я не розумію, чому клуб зовсім мене не слухає. А з Корнєєвим більше працювати не хочу", - говорить Адвокат.

За матеріалами "Фонтанка.ру", Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «У "Зеніті" назріває "селекційний" скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути