четвер, 02 липня 2009 15:06

Після Тимощука капітаном "Зеніта" став Малафєєв

Після Тимощука капітаном "Зеніта" став Малафєєв

Головний тренер пітерського "Зеніту" Дік Адвокат призначив новим капітаном команди воротаря В"ячеслава Малафєєва. За словами Адвоката, Малафєєв носитиме капітанську пов"язку до кінця сезону-2009.

Посада капітана у "Зеніті" стала вакантною після переходу до мюнхенської "Баварії" півзахисника Анатолія Тимощука.

За словами Адвоката, гравця, який буде капітаном "Зеніту" у 2010 році, вибере новий тренер пітерського клубу. Після закінчення сезону-2009 Адвокат залишить "Зеніт" і очолить збірну Бельгії. Контракт з Футбольним союзом Бельгії голландський фахівець підписав 1 липня 2009 року.

Адвокат підкреслив, що перед початком другої частини чемпіонату Росії 2009 року його турбує лінія атаки "Зеніту". За словами Адвоката, в команді залишилися тільки три форварди - Павло Погребняк, Олексій Іонов і Віктор Файзулін, причому останні двоє зазвичай грають в півзахисті.

Наставник "Зеніту" нарік на те, що команда втратила багато гравців. Взимку 2009 року "Зеніт" залишив Андрій Аршавін, який перейшов у лондонський "Арсенал". Алехандро Домінгес став гравцем казанського "Рубіна", а Тимощук влітку перейшов до "Баварії".

Португальський півзахисник Данні вибув через травму на тривалий термін. Турецький форвард Фатіх Текке зайнятий пошуком нової команди. За словами Адвоката, "Зеніту" потрібні три або чотири нові гравці.

За матеріалами Лента, ФК "Зеніт"

Зараз ви читаєте новину «Після Тимощука капітаном "Зеніта" став Малафєєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути