четвер, 02 липня 2009 08:23

Луї ван Гал похвалив Тимощука (ВІДЕО)

Луї ван Гал похвалив Тимощука (ВІДЕО)

Анатолій Тимощук в обнімку з Івіцею Олічем (російська мова швидко зблизила українця з хорватом), непоспішаючи прямують до трибуни, - там, де з десяток телекамер і фотооб"єктивів.

Фанатам хочеться подивитися на новачків - давно не траплялося, щоб склад команди оновлювався так різко. Відразу дев"ять новачків презентувала "Баварія" - ось вони, підтягаються, утворюючи класичну фотокомбінацію "у два ряди" з новим тренером Луї ван Галем строго в центрі.

Найбільше оплесків припадає на долю Оліча, Гомеса і Тимощука. Нічого дивного: Івіца і Маріо - забивні бомбардири, а Тимощук... За Тімо, як вже встигли охрестити в Мюнхені Анатолія, "Баварія" полювала так давно і так цілеспрямовано, що він, схоже, заздалегідь (або, якщо хочете, заочно) зведений тут у кумири.

Ще один нюанс: і Оліч, і Гомес добре знайомі німецьким фанам по бундеслізі. А ось Тимощук, якщо не рахувати єврокубкового протистояння "Баварії" з "Зенітом", - майже "тера інкогніта". А тому саме за ним спостерігають з особливо пильною увагою.

Перше тренування "Баварії" починається з розминки. Тренер знайомиться з командою, команда - з тренером. Видно, що вправи ван Гала футболістам у новинку. А оскільки німецька мова у голландця поки шкутильгає, до гравців деколи не доходить сенс завдань. Присутні на трибунах сміються.

Тимощук, до речі, схоплює все на льоту, за що отримує похвалу від ван Гала у вигляді піднятого вверх великого пальця. Перше тренування - перша похвала!

Після закінчення заняття, коли футболісти підбігають до бровки вітати фанатів, Тимощук найдоброзичливіший - роздає автографи довше за всіх.

- Як відчуваєте себе в Мюнхені?

- Відмінно! Все чудово. Тільки... хаотично. Тільки вчора прилетів до Мюнхена, і відразу навалилося багато різних справ. Нова країна, нове місто, нова команда - все нове, самі розумієте.

Тимощук залишає базу, самостійно керуючи чорною "Ауді". Пригальмовує, опускає скло, передає привіти. Помахавши рукою, Тимощук тисне на газ і мчить вперед - підкоряти Мюнхен!

За матеріалами "Советский спорт", Террикон

Зараз ви читаєте новину «Луї ван Гал похвалив Тимощука (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути