вівторок, 16 червня 2009 09:14

"Баварія" розповіла, як готується до приїзду Тимощука

"Баварія" розповіла, як готується до приїзду Тимощука

Про те, що чекає Тимощука після приїзду до Мюнхена, розповіли співробітник прес-служби "Баварії" і кореспондент журналу "Stern".

Крістоф КЛАУНДОРФ, співробітник прес-служби "Баварії":

- До приїзду Тимощука до Мюнхена все готове, можете не сумніватися. Я, звичайно ж, поки не можу поділитися з вами інформацією про те, скільки Анатолій отримуватиме і де житиме, про це навіть не просіть, зате можу розповісти, що в наш клуб приїде людина, за якою ми полювали майже рік!

Природно, для нас дуже важливо, щоб він не розчарувався в своєму виборі, тому ми постараємося зробити його перебування в нашому клубі максимально комфортним. Анатолія чекає зустріч з людьми, які допоможуть йому скоріше адаптуватися в новій команді, та і в самому Мюнхені. Впевнений, йому все тут сподобається. Ну, а на користь серйозності намірів Тимощука говорить його бажання підтягти німецьку мову і той факт, що він переїде до Мюнхена зі своєю сім"єю.

У самій команді до Тімо, як його вже називають преса і вболівальники, відносяться позитивно. Більш того, одноклубники відверто раді, що команда поповниться таким серйозним футболістом. До речі, номер він поки що собі не вибрав, але простір тут дуже великий - він може узяти і свою улюблену "четвірку", і навіть 44, під яким грав у "Зеніті".

Торальф ВІФХАУС, кореспондент журналу "Stern":

- Сказати, що в Мюнхені тільки і говорять про Тимощука, було б не зовсім вірно. Так, приїзд українця активно анонсується, постійно по клубному телебаченню "Баварії" йдуть передачі про новачка, але не більш того. Одним словом, його поява очікується без зайвої помпезності.

Втім, недавно мій колега додзвонився до самого Тимощука і розпитав його про майбутнє місце роботи. У відповідь почув безліч компліментів про "Баварію", чиї кольори захищав улюблений футболіст Анатолія Лотар Маттеус, а також Тимощук розповів, що він давно симпатизував мюнхенському клубу і щасливий опинитися в ньому.

Але найцікавіше, що Тимощук не побоявся говорити з журналістом німецькою! Так, його рівень знання мови залишає бажати кращого, але що можна вимагати від людини, яка вивчала німецьку ще в школі? До того ж, Анатолій відразу вибачився за свої лінгвістичні експерименти і пообіцяв, що, як тільки переїде в Мюнхен, відразу ж почне удосконалювати мову.

Що стосується житла та інших послуг, які клуб повинен надати українцеві, то нас, журналістів, поки тримають в інформаційній блокаді і не говорять подробиць. Ми припускаємо, що Анатолій поселиться де-небудь в районі так званого Зеленого кільця - красивої паркової зони, яка розташована навколо історичної частини міста.

Більш того, у "Баварії" є свій агент нерухомості, який після приїзду новачків відразу ж реалізує їхні житлові побажання. Саме він підібрав апартаменти Рібері та Тоні, коли вони погодилися на переїзд до Мюнхена. Ну, а на рахунок клубного авто можна не сумніватися - Тимощуку відразу ж запропонують на вибір одну з новітніх машин виробництва BMW, одного із спонсорів команди.

За матеріалами Террикон, "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" розповіла, як готується до приїзду Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути