понеділок, 15 червня 2009 12:26

1 липня Тимощук одягне футболку "Баварії"

1 липня Тимощук одягне футболку "Баварії"
Український півзахисник Анатолій Тимощук заявив, що повинен прибути в розташування "Баварії", в яку він перейшов із "Зеніту", 1 липня, а також зізнався, що залишився незадоволеним тим, що йому не вдалося попрощатися з уболівальниками пітерської команди.

"Після поїздки до Нальчика повертаюся до Петербургу, якийсь час піде на підготовку до від"їзду. Крім того, планую скористатися паузою в чемпіонаті Росії для невеликого відпочинку. У "Баварії" ж, згідно домовленості з керівництвом клубу, мене чекають 1 липня.

Здається, я гідно провів час в "Зеніті". У мене залишилися найтепліші спогади про Санкт-Петербург і команду. А ось з якої причини не вдалося попрощатися з трибунами "Петровського" - окрема історія. І вона пов"язана тільки з суддівством. Мені б не хотілося зараз це обговорювати - говорити можна довго, і розмова буде неприємною", - сказав Тимощук.

Вчора, 14 червня, капітан "Зеніту" Анатолій Тимощук востаннє зіграв за пітерський клуб. Пітерці зіграли внічию зі "Спартаком" з Нальчика. Анатолій вийшов на заміну на 86 хвилині матчу. Тимощук уклав контракт з мюнхенським клубом за схемою "3+1".

За матеріалами "Спорт-Експрес", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «1 липня Тимощук одягне футболку "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути