понеділок, 22 червня 2009 17:32

Тимощука проводжав "живий" коридор

Тимощука проводжав "живий" коридор

Вчора в петербурзькому аеропорту "Пулково-2" пройшли проводи колишнього капітана "Зеніта" Анатолія Тимощука, який відлетів до Німеччини.

Акція, організована фанатами пітерського клубу за дві години до вильоту півзахисника до Мюнхена, виявилася гідною досягнень футболіста в місті на Неві. Група уболівальників, які зібралися провести зенітівського капітана, прибула до "Пулково-2" за три години до заходу.

"Спасибі за все, капітане"

"Ми - прості вболівальники з віража стадіону "Петровський", - розповів "СЭ" організатор акції Олександр Мєстний. - Ми не входимо в жодні угрупування, і сьогоднішній захід проходить не під егідою якого-небудь фан-руху. Це - від душі. Ми хочемо подякувати Толі за все, що він зробив. В акції задіяно близько шістдесяти осіб, але ми не затримаємо Тимощука. Розуміємо, що у нього рейс, і не будемо мучити його питаннями. Просто скажемо спасибі за все, що він зробив".

Так і вийшло. Зустріч вийшла короткочасною, але дуже теплою. Тридцять осіб утворили живий коридор вздовж дороги до аеропорту з фаєрами в руках, а інша група ненадовго перекрила рух, розтягнувши через проїжджу частину банер: "Спасибі за все, капітане".

Тимощук у боргу не залишився. Вийшовши з автомобіля, він тепло попрощався з фанатами, завершивши розмову фразою: "Таких уболівальників, як в Пітері, немає більше ніде. Я запам`ятаю час, проведений тут, назавжди. Якщо чесно, навіть від"їжджати не хочеться".

Зараз ви читаєте новину «Тимощука проводжав "живий" коридор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути