середа, 15 липня 2009 14:52

Російські ЗМІ відправляють Шевченка в "Зеніт", а Реброва - в "Локомотив"

Російські ЗМІ відправляють Шевченка в "Зеніт", а Реброва - в "Локомотив"

"Зеніт" включився в суперечку за нападаючого "Челсі" Андрія Шевченка, на якого також претендують київське "Динамо", "Рома", "Монако" і катарска "Аль-Гарафа". За інформацією порталу, синьо-біло-блакитні готові запропонувати 32-річному гравцеві збірної України контракт за схемою "2+1" з річною зарплатою в 3,5 мільйона євро.

Ринкова ціна Шевченка близько 10 мільйонів, але "сині" готові відпустити його за набагато меншу суму і навіть розглянути варіант оренди. Доля футболіста вирішиться після турне лондонського клубу в США.

А московський "Локомотив" близький до того, щоб поповнитися колишнім нападаючим "Рубіна" Сергієм Ребровим. За інформацією онлайн-ресурсу, 35-річний українець схиляється до продовження кар"єри в столичному клубі, оскільки залізничники, на відміну від київського "Арсеналу", готові надати йому щомісячну зарплату в 50 000 євро.

За матеріалами LIFE.RU

Зараз ви читаєте новину «Російські ЗМІ відправляють Шевченка в "Зеніт", а Реброва - в "Локомотив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути