середа, 08 липня 2009 17:40

Шевченко може стати гравцем "Фенербахче"

Шевченко може стати гравцем "Фенербахче"

На думку ряду турецьких ЗМІ, стамбульський "Фенербахче" активно цікавиться форвардом збірної України Андрієм Шевченком, контракт якого належить лондонському "Челсі".

Колишній партнер по команді і хороший друг Шевченка, Хакан Шюкюр в інтерв"ю каналу NTVSpor заявив, що українець попросив у нього докладну інформацію про турецький футбол і особливий інтерес був до "Фенербахче". На думку Шюкюра, Шевченко обов"язково переїде до Туреччини.

Агент Шевченка почав переговори з "Фенербахче", що підтверджує вкрай серйозні наміри турків. Каменем спотикання в переговорах може стати висока трансферна вартість Андрія. "Челсі" просить за 33-річного нападаючого близько семи мільйонів євро. Турки вважають, що це дуже велика сума за гравця, у якого кар"єра останніми роками не складалася.

Нагадаємо, що Ігор Суркіс зробив пропозицію Андрію Шевченку повернутися у "Динамо". На думку президента киян, трансферна вартість Шевченка також дуже висока.

Кілька років тому дорогою з Англії до Туреччини пройшов партнер Шевченка по "Динамо" кінця 1990-х Сергій Ребров. У складі "Фенербахче" у 2002-2004 роках Ребров зіграв 38 матчів, в яких забив 14 м"ячів.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Шевченко може стати гравцем "Фенербахче"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути